Velkommen til en uforglemmelig matopplevelse
i Kristiansand Kongressenter

Vår restaurant tilbyr alt fra deilig lunsjmat og pausemat til deres konferanse, stemningsfull julebordopplevelse for deg og dine kolleger, og tre-retters selskapsmiddag med ulike vinpakker. La oss skreddersy den perfekte menyen for deg og dine gjester. Restauranten drives av Madhuset og har alle rettigheter for drikke.

Ta kontakt med oss i dag for tilbud på en uforglemmelig matopplevelse!


Bryllup, private selskaper og minnestund? 
I Q42 tilbyr selskapslokaler for store og små grupper (fra 20 personer) for alle type selskaper og anledninger. , med og uten bemanning. Vi leverer alle type retter både i Q42 og i hele Agderregionen.

Søndagsbuffet i Q42
Fra og med 16. april, tilbyr vi også en deilig søndagsbuffet for hele familien. Les mer om priser inkl. dessert og kaffe her.

Planlegg årets julebord

Velkommen til Kristiansand Kongressenter i Q42

Skal du arrangerer konferanse, show, konsert, møte, kurs, selskap, utstilling eller kongress i Kristiansand? Trenger du catering til selskap og eventer? 

Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement i stor eller liten skala. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible og moderne lokaler med kapasitet fra 10–1315 sitteplasser. Vi tilbyr også store foajéområder tilpasset registrering, mingling, servering og utstilling.

La oss hjelpe med alt fra planlegging til gjennomføring.

Tor Marius Markussen
Salgssjef
tor@q42.no+47 415 60 346