Julebuffet

Torsdag–lørdag

Uke 44–50

Stor og innholdsrik julebuffet med blant annet:

  • Nystekt ribbe med sprø svor og tilbehør som julepølse, medisterkake, rødkål, kokte poteter og brun saus.
  • Deilig pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter og pinnekjøttsjy.
  • Kalkun med dampede gulrøtter og rosenkål, kremet sølvløk, kokte poteter og fløtesaus (ved tallerkenservering blir retten servert med ovnsbakte urtepoteter).

I tillegg serveres også:

  • Spekeskinke og morrpølse.
  • Sursild, rømmesild og sennepsild.
  • Røkelaks.
  • Sylte og ribberull.
  • Eggerøre.
  • Waldorfsalat og potetsalat.
  • Brød, flatbrød, lefse, rømme og smør.
  • Dessert og kaffe

Kontakt oss på post@q42.no

... eller ring Tor Marius på tlf. 482 90 508.

Julelunsj

Onsdag og Torsdag

Uke 49–50

Innholdsrik julelunsj med alle de rette smakene:

  • Nystekt ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, kokte poteter og brunsaus.
  • Spekeskinke, morrpølse, 3 typer sild, røkelaks, sylte, ribberull.
  • Eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, brød, flatbrød, lefse, rømme og smør.

Kontakt oss på post@q42.no

... eller ring Tor Marius på tlf. 482 90 508.

Kristiansand Kongressenter

Skal du arrangerer konferanse, konsert, møte, kurs, selskap, utstilling eller kongress i Kristiansand?

Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement i stor eller liten skala. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible og moderne lokaler med kapasitet fra 10–1315 sitteplasser. Vi tilbyr også store foajéområder tilpasset registrering, mingling, servering og utstilling.

La oss hjelpe med alt fra planlegging til gjennomføring.

Tor Marius Markussen
Salgssjef
tor@q42.no415 60 346