Vår Beatles-hyllest: Rypdal - Hoel - Hjelmeland - Karlsnes - Grjotheim

Ny dato!
19/3/2022 18:00
i
Hovedsal, Kristiansand Kongressenter

Fem av Norges beste artister deler scene i «Vår Beatles-hyllest» – stjernelaget Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Lise Karlsnes og Espen Grjotheim. Sammen skaper de musikalsk magi av alle klassikerne fra verdens største musikkband – The Beatles. Showet har fått knallkritikker, VG skriver at det er «et hjertelig show», «rørende og grøssende vakkert», mens Aftenpostens Mona Levin skriver at alle fem «leverer glansnummer» og at gutta «smelter damene i salen» til terningkast 5. Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00

Dørene åpner: 17:30

Varighet: 90 min

Servering:
Kiosk
Øl/Vin
Alle rettigheter

Ledsager: full pris

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.

Arrangementet «Vår Beatles-hyllest» 19. mars 2022 er dessverre avlyst og alle billettholdere vil få sine billetter refundert. For spørsmål, ta kontakt direkte med Ticketmaster.

Melding til berørte publikummere av avlysningen av "Vår Beatles-hyllest" fra arrangøren:

Vi beklager på det sterkeste at forestillingen "Vår Beatles-hyllest", som du hadde billetter til, nå er avlyst. Vi tvinges dessverre til å avlyse flere av forestillingene på denne turneen på grunn av den kritisk lange saksbehandlingstiden Norsk Kulturråd har i forbindelse med nødvendige støtteordninger for å få gjennomført arrangementer.Da det ble tillatt å selge alle setene i teatre og kulturhus 03. februar måtte arrangørene plutselig selge tusenvis av billetter "over natten". Det er dessverre svært krevende å få til, da publikumssvikten på arrangementer fortsatt i høy grad er gjeldende. Gjenåpningen av kulturlivet er vel og bra, men store deler av kulturbransjen opplever nå den største krisen så langt i pandemien på grunn av manglende støtte og overgangsordninger fra Kulturdepartementet. Arrangører over hele landet avlyser nå arrangementer, kulturarbeidere mister jobbene sine igjen, og konsertsaler og kulturhus står tomme.

Vi håper på lysere tider, og at vi kan komme tilbake til dere med denne flotte forestillingen vi er så stolte av ved en senere anledning.
Over Norge – produsent av forestillingen.