Norge på Nytt 2020 - "Det lille ekstra"

Ny dato!
11/3/2020 8:50
i
Hovedsal, Q42

Norge på Nytt er en åpen næringslivskonferanse som arrangeres av studentene på UiA. Onsdag 11. mars avholdes konferansen på Q42, og har som formål å knytte sammen næringslivet og det akademiske miljøet i Kristiansand. Dagen byr på aktuelle foredrag, konkurranser, bedrifter på stands og presentasjoner. Konferansen er en arena for nettverksbygging på tvers av bransjer, institusjoner og studier, der kunnskap, ideer og erfaring utveksles.

Overskriften for årets konferanse er «Det lille ekstra». I gründersammenheng kan «det lille ekstra» være forskjellen mellom suksess og fiasko. I datasikkerhet kan «det lille ekstra» sørge for at personer og virksomheter i regionen kan sikre seg mot datatyveri. I jobbsøkingsprosessen kan «det lille ekstra» medføre at du blir ansatt istedenfor en annen jobbsøker. Derfor har vi invitert flere foredragsholdere som skal snakke om dagsaktuelle temaer.

Mer informasjon om foredragsholdere og konferansierer finner du på våre nettsider og sosiale medier. Der kan du også være med i konkurranser i forkant av Norge på Nytt 2020!

Dato: 11. mars 2020
Tid: Kl. 08:50 – 15:45
Sted: Hovedsal, Q42
Pris: Kr. 75,- for student / Kr. 225,- for ordinær

(Prisen er eks. kr. 25,- i billettavgift)

Informasjon:
Det vil bli tatt bilder ifm. konferansen denne dagen!

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.