UTSOLGT Konsert med Michael W. Smith

Ny dato!
18/4/2023 19:00
i
Q42 Kristiansand

Tirsdag 18. april står mannen med mer enn 35 års konserterfaring på scenen i Q42 sammen med bandet sitt.

Konserten i Q42 er eneste konsert Michael W. Smith holder i Norge under verdensturnéen «The Waymaker Tour».

Michael W. Smith har en merittliste de fleste artister bare drømmer om. 36 av låtene hans har vært listetopper. Han har blitt tildelt 3 Grammy® Awards, én American Music Award og 45 Dove Awards, og Michael W. Smith har en fortjent plass i Gospel Music Hall of Fame og i hjertene til publikum over hele verden. Over 15 millioner plater har blitt solgt, og Michael W. Smith har vært en inspirasjon for mange unge artister og musikere gjennom mange år.

Låter som Open The Eyes Of My Heart, Above All, Awesome God, Surrounded, Breathe, Draw Me Close og Place In This World har påvirket og formet mennesker i flere generasjoner, og kommer til å bli spilt og sunget i generasjoner etter oss også.

Innflytelsen sin har han brukt til å samle inn penger for å bekjempe AIDS i Afrika, han har etablert samlingspunktet Rocketown for unge mennesker i Tennessee og han har hjulpet mer enn 70.000 barn gjennom sitt arbeid for Compassion International.

Konserten arrangeres av leietager, Filadelfia Kristiansand sammen med Skjærgårds Music and Mission Festival. For spørsmål om konserten og billetter, ta kontakt på epost post@sginfo.no eller 359 82 448

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.