Konsert med Kari Jobe og Cody Carnes

Ny dato!
17/11/2023 19:00
i
Konsertsalen i Q42

Ekteparet Kari Jobe og Cody Carnes er bland de mest profilerte lovsangslederne i verden. Kari Brooke Jobe er en amerikansk samtidskristen musikksanger og låtskriver. Siden hennes første album i 2009 har hun mottatt to Grammy Award-nominasjoner og ti Dove Award-nominasjoner, hvorav seks hun vant, samt en RIAA Gold Certfied singel.

Kari reiser over hele verden sammen med sin mann Cody, som elsker å skape rom for det innovative og kreative uttrykket i lovsangen. Cody har skrevet mange sanger som brukes over hele verden som f eks ”Run to the Father” og ”Firm Foundation”. Sammen har paret Jobe & Carnes også skrevet sangen "The Blessing" som har blitt noe av en global anthem for hele kirken. De er også aktive som lovsangsledere i hjemme-menigheten The Belonging Co i Nashville, USA.

For de som kjøper en premiumbillett, blir det en pre-session med en Q&A sammen med både Kari og Cody.

Konserten arrangeres av leietager, Filadelfia Kristiansand, sammen med Lindeh & Lindholm. For spørsmål om konserten og billetter, ta kontakt på epost post@filakrs.no eller ring 380 23 400

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.