Harlem Spirit of Gospel Featuring Anthony Morgan

Ny dato!
17/12/2022 20:00
i
Hovedsal, Q42

Unik mulighet for å oppleve Harlem Spirit of Gospel med Anthony Morgan – en gospelkonsert fylt med sang og glede i Kristiansand!

Harlem Spirit of Gospel ble grunnlagt av Anthony Morgan fra Memorial Baptist Church Harlem New York. Multitalentartisten hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk, og spre evangeliets budskap over hele verden. Sist koret besøkte Kristiansand i 2018, opptrådde de for fullt hus i Kilden. Etter noen stille år under Covid, har DU nå mulighet til å få oppleve Harlem Spirit of Gospel på deres Europaturné i 2022.

Koret er svært ettertraktet og har en sterk tilstedeværelse på scenen med alt fra gospel, jazz og pop til R&B. Disse unike og nøye håndplukkede stemmene bringer sin kjærlighet til musikk frem til scenen. Disse svært ettertraktede powerhouse, Grammy-nominerte prisvinnerne er kjent for sin allsidige lyd og store bredde i stemmene. De har ganske enkelt en helt unik kjærlighet til musikken. Korets forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å reise verden rundt og å opptre med svært mange kjente artister. Blant dem er Stevie Wonder, Luther Vandross, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Gladys Knight, Ray Charles, Nelly Furtado og Johann Strauss Orchestra.

Disse sangerne har sirklet rundt kloden for å besøke mange forskjellige steder, hvor de med stor innlevelse tar publikum med på en reise i gospelens musikalske verden.

The Anthony Morgan's Inspirational Choir of Harlem, live at Teatro Sociale, Como, Italia

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.