Fabelaktig Fredag 2023 - Varodd

Ny dato!
10/3/2023 15:00
i
Kristiansand kongressenter i Q42

Fabelaktig Fredag skulle ikke bare være "nok en konferanse", men en et storslagent arrangement som vil skape oppmerksomhet om vårt samfunnsoppdrag og inspirere til at flere vil være med i den store inkluderingsdugnaden.

Med Fabelaktig Fredag, er det et ønske om å kunne inspirere og gi noe tilbake til bedriftene Varodd samarbeider med om arbeidspraksis og andre oppdrag. Å kunne hylle den rausheten og inkluderingsviljen vi møter i det lokale næringslivet.

Meld deg på nå og sikre din plass, maks 500 plasser.

Arrangementet er gratis. 2 billetter pr. bedrift om ikke annet er avtalt.

PROGRAM
Fabelaktig Fredag Sørlandet er en full dag med inspirasjon, hvor fokus er arbeidsinkludering samt begrense utenforskap.

10.00-12.00       Fabelaktig formiddag for jobbsøkere
Inspirasjonsforedrag og fokus på jobb og utdanningsmuligheter i landsdelen.

12.00-14.00        Mulighetens marked  
Jobbmesse hvor arbeidsgivere møter jobbsøkere i landsdelen.

15.00-19.00        Fabelaktig Fredag for arbeidsgivere        
Spennende foredragsholdere som Alex Rosén og Lars-Johan Jarnheimer, god underholdning og prisutdelinger, lett bevertning og mingling.                  
Dørene åpner kl.14.00

ARRANGØRER OG SAMARBEIDSPARTNERE
Fabelaktig Fredag Sørlandet blir et nytt og bredere samarbeid. Et toveis og lærerikt samarbeid med målet om å få folk i jobb mellom NAV, arbeidsinkluderingsbedrifter, kommunal voksenopplæring og det lokale næringslivet.  Arrangører er NAV og Varoddkonsernet, dvs. arbeidsinkluderingsbedriftene A3 Ressurs Vennesla AS, KSI AS, Mindus AS, VIA Partner AS og Varodd Arbeid og Inkludering AS.

Samarbeidspartnere er Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune, Lindesnes kommune, Vennesla kommune, Flere i arbeid, Kongsgård Skolesenter, OK Kompetanse Agder AS, og UTD Reklameprodusenten.

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.