Bymote Trendaften

Ny dato!
27/4/2023 19:00
i
Hovedsalen i Q42

Velkommen til Kvadraturens eget trend- og moteshow, hvor vi viser frem byens nisjebutikker innen klær, sko og tilbehør til våre gode kunder. I år arrangerer vi ByMote for 5.gang. På årets utgave av ByMote er det ingen ringere enn Else Kåss Furuseth som er gjest!

Vi inviterer deg til en skikkelig festkveld hvor vi viser våren og sommerens nyheter i byen, samtidig som det blir både latter, alvor og inspirasjon med hjem. Inviter med gode venner, kollegaer og bekjente

Dato: torsdag 27.april kl. 19 – 22
Sted: Kristiansand Kongressenter i Q42

ÅRETS GJEST: ELSE KÅSS FURUSETH

Else er en av våre mest kjente og populære standupkomikere. Hun er skuespiller, reporter og programleder. Hun er blant annet kjent som programleder i sitt eget talkshow "Kåss til kvelds", som medvirkende i "Torsdag kveld fra Nydalen" og for sine teatermonologer "Kondolerer" og "Gratulerer". Else sparker i gang kvelden for oss med et humoristisk skråblikk på livet (og sånn).

ByMote VIP
Dersom du kjøper ByMote VIP billett får du beste plassering, i tillegg til inkludert velkomstdrink og goodiebag i billettprisen. NB! Begrenset antall plasser.

Byliv fordel
Har du Byliv appen lastet ned, kan du sikre deg en ByMote billett til kun kr. 295,- NB! Begrenset antall.


PROGRAM

Kl. 18.00 Foajeen er åpen med utstillere, salg av forfriskninger og after-work mat
Kl. 18.45 Dørene til salen åpner
Kl. 19.00 ByMote 2023 starter

Kveldens konferansier er Heidi Sørvig, daglig leder i Kvadraturforeningen.

Det blir en pause for mingling og påfyll midtveis.

Kvelden avsluttes med Kvadraturens store gavedryss! Så husk å holde på loddet du får ved inngangen.

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.