Barn ingen adgang! med Selda, PK og Håvard

Ny dato!
28/5/2023 16:00
i
Kristiansand kongressenter i Q42

Nå kan du oppleve et spennende vitenskapsshowet i Kristiansand, med halsbrekkende og sprø eksperimenter - og svar på det du lurer på!

Barn ingen adgang er et vitenskapsbasert barneprogram som gikk på NRK Super i 2013 og 2014. I serien spiller Håvard Paulsen, Per Kristian Grytdal og Selda Ekiz tre naturfaglærere som «går amok med kjemikalier og eksperimenter» etter skoletid. Selda Ekiz også kjent fra Alle mot 1, Klassequizen og Newton.

Disse tre elsker å formidle kunnskap til barn og voksne på en underholdende måte. Derfor har de reist land og strand rundt for å gjøre eksperimenter. I showet utføres kule eksperimenter som passer både barn og voksne. For hvem liker ikke flammer, eksplosjoner, flytende nitrogen, røyk og smell? Alle som er med på fysikkshowet lærer også litt mer om hvordan den fantastiske naturen vår fungerer.

Dette showet passer for små og store barn over 5-6 år og ellers folk som har litt sterke nerver. Se promovideo for showet her. Forestillingen varer ca. 60 minutter. Etter forestillingen kan du møte gjengen, og du kan også kjøpe produkter fra showet.

Beklager, dette arrangementet er dessverre avlyst. Om du har bestilt billetter vil du motta en e-post med mer informasjon på e-postadressen du bestilte billettene med.